keskiviikko 8. lokakuuta 2014

SO MUCH THINGS I WANT TO DO

Tälläinen kylmä sateinen sää on jotenkin outo. Mun alkaa aina mieli tehdä kaikkea hassua/kivaa. Pari päivää sitten skootterilla kotiin ajaessani, olisin yhtäkkiä halunnut palan sacherkakkua ja kaakaota. Ne olisivat sopineet niin täydellisesti siihen hetkeen, kun hytisin kylmissäni kotiin päästyäni. Mä kuulun myös niihin, jotka kurjana päivänä usein menevät leffateatteriin ja niin aion tehdä nytkin, mutta varmaan vasta viikonloppuna!

Tällä hetkellä miedän olohuoneessa soi Haloo Helsingin uusi levy. Haluaisin niiin paljon mennä niiden keikalle Logomoon, mutta en tiedä riittävätkö rahani ja kenen kanssa olisin lähdössä. Mulla on nyt muutenkin niin paljon muuta puuhaa, mitä haluaisin tehdä. Kuitenkin olisi kiva mennä sille keikalle, kerrankinhan he ovat Turussa myös alaikäisille sallitulla konsertilla eikä mun tarvitsisi matkustaa Helsinkiin tms. (vaikka sekin kyllä kävisi).

Onko kukaan muuten ikinä laittanut seesaminsiemeniä kuhan päälle? Syötiin eilen mun mummun luona kuhaa ja ne sopi siihen päälle paistettuna tosi hyvin! Kuha on aina ollu yks mun lempiruuista, saatiin sitä halvalla meidän mökin läheisestä kalastamosta nimittäin :)
6 kommenttia:

 1. Ihan kiva postaus, kuvat vaan voisivat olla mielenkiintoisempia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koitan panostaa niihin enemmän! :)

   Poista
 2. Tosi kiva toi banneri! *_* Liityin lukiaksi :)

  ps. heii miten se teksti näkyy mun blogissa, koska mulla se näkyy et se on tasattu :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi kiva! :) Ja ainakin ku mä luen ni se teksti on keskitetty :/

   Poista