tiistai 28. lokakuuta 2014

LEFFAPÄIVÄ

Mun hyvä viikonloppu jatkui myös sunnuntain puolelle, kun käytiin Lauran kanssa kattomassa Vadelmavene pakolainen leffassa. Olin nähnyt ton elokuvan trailerin kesän lopulla ja olin heti päättänyt, että toihan mun on pakko nähdä! Sitä oli hauska katsoa, varsinkin kun itse pidän ruotsin kielestä paljon ja haluaisinkin joskus muuttaa Ruotsiin (saa nähdä toteutuuko ikinä, heh). Ainoa mikä jäi puuttumaan, oli itse vadelmaveneet, joita mun alkoi tehdä mieli leffan aikana. Niitäkin oli kyllä mahdollista ostaa Finnkinosta.

Ootteko muuten huomanneet, että parhaat leffat tulee aina syksyisin, ja keväisin teattereissa ei tahdo pyöriä mitään kivaa? Ja keväisinhän tosi monilla on ilmaislippuja, joita he ovat saaneet joululahjaksi ja niitä yritetään sitten paniikissa käyttää, etteivät mene umpeen. Nyttenkin siellä on monta elokuvaa tai on tulossa, joita haluaisin mennä katsomaan, mutta joudun maksamaan ne itse. No, en halua valittaa; kuitenkin, jos en saa niitä lippuja lahjaksi, niin silloin siellä pyörii tietenkin jotain tosi kiinnostavaa!


6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana banneri! Kirjotat tosi hyvin, taidanpa painaa lukijanappia...

  http://viiviwrites.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Joo oon huomannu tuon saman noitten leffojen kanssa! Itelläni oli just keväällä kaks lahjalippua jotka harmillisesti jäi käyttämättä, kun leffateattereissa ei kertakaikkiaan vaan pyöriny mitään vähääkään kiinnostavaa. Tylsää!

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Ärsyttävää, jos jää kivat lahjat käyttämättä :/

   Poista