sunnuntai 19. lokakuuta 2014

ODOTTAVAN AIKA ON PITKÄ

Siis mitä ihmettä. Mun piti eilen tulla hehkuttamaan teille yhtä juttua, mutta blogger ei toiminut? Kaikki muut googlen palvelut toimivat ihan hyvin, mutta bloggeriin en päässyt sitten millään.. Se vain huusi jotain error juttua.

Tarkoituksena oli siis tulla kertomaan kuinka eilen päivällä samalla kun neuloin ja itseasiassa nyttenkin oon koko ajan fiilistellyt Haloo Helsingin uutta levyä, sillä (hihii) mä kävin keskiviikkona koulun jälkeen ostamassa liput kyseisen bändin Logomon keikalle! En millään jaksaisi odottaa viikkoa siihen, oon meinaan kuullut niin paljon hyvää niiden live-esiintymisestä! Jopa mun isä kehui niiden viimetalvista klubikeikkaa, vaikkei hän erityisesti tästä bändistä pitänytkään silloin. Muutama vuosi sitten en minäkään kovin paljoa tykännyt Haloo Helsingistä, mutta nyt niiden uudessa levyssä on tosi paljon hyviä kappaleita, joten musta on syntynyt pieni fani :D4 kommenttia:

 1. Tosi kivan oloinen blogi sulla! Ite huomasin saman jutun eilen... kesti ihan hirveen kauan ennen kuin blogger suostu julkasemaan postauksen. Blogis nimi on tosi hyvä! :))

  http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :-) Ja joo mä en ees päässy koko sovellukseen muutaku puhelimen kautta, mut puhelimella blogger on tosi huono enkä sitä kautta halunnu julkasta postausta :D

   Poista
 2. Eikyllä liity tähän postaukseen, mutta ihan sika kiva banneri sulla!Sain todellakin vähän inspistä omankin muokkaukseen!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon saanu tosta bannerista tosi paljon kommentteja :)

   Poista