lauantai 4. lokakuuta 2014

TÄYDELLISET NILKKURIT HAKUSESSA

Käykö teille ikinä niin, että meette tosi väsyneinä nukkumaan raskaan päivään jälkeen luullen, että ainakin puolet seuraavasta päivästä menee nukkuessa? Ja aamulla heräättekin oudon aikaisin ettekä saa enää unta. Mulle kävi tänään niin, seurauksena mojovat silmäpussit.

Aamu sitten menikin ihan vaan laiskotellessa, mutta onneksi iltapäivällä jaksoin raahautua keskustaan mun kaverin Stellan kanssa. Ei tehty mitään ihmeellistä, käytiin vaan kahvilla ja juteltiin, mutta oli kiva nähdä kun ollaan nykyään eri kouluissa ja sen takia tavataan harvemmin :) Ennen kun Stella ehti keskustaan, niin kävin vähän kurkkimassa eri kenkäkaupoissa löytyiskö mistään kivoja mustia nilkkureita paksulla korolla (tajuaako ketään mitä tarkoitan?). Sellaisia oli mun mielestä vuosi sitten aika paljonkin kaupoissa, mutta vielä en itse ainakaan löytänyt sopivia. Oon halunnut kyseisiä kenkiä jo jonkin aikaa, mutten ole raaskinut vaivautua etsimään. Jospa nyt alottaisi oikein kunnolla kun syksykin on tullut jäädäkseen ja sellaisille olisi käyttöä.
 





9 kommenttia:

  1. alkoi tehdä mieli itsekkin käydä kahvilassa näiden kuvien jälkeen! :-D

    VastaaPoista
  2. Toi banneri on aivan ihana! Ja muutenki kyllä kiva blogi :)

    http://jjjeennnaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ompas kivanoloinen blogi :) Ihastuin tuohon sun banneriin heti! :) Jos sua kiinnostaa hiusjutut niin käyhän lukasemassa mun blogia http://beautyhair4.blogspot.fi/?m=1


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana :-) Ja voin käyfä kurkkaamassa!

      Poista
  4. Kivan pirtsakka blogi, täytyy syventyä hieman tarkemmin. :)
    Vinkki kenkäostoksia varten, selaa netistä kuvastoja, niin näet minkälaisia kenkiä mikin liike myy. :)

    VastaaPoista