sunnuntai 12. lokakuuta 2014

TAIKINATERAPIAA

Mulla on fiilikset nyt ihan huipussa! Oon saanut tänään niin paljon kaikkea aikaan, mitä en normaalisti tee. Kello ei ole vielä edes viittä ja olen ehtinyt leipomaan sänpylöitä, siivoamaan huoneeni ja pesemään pyykkiä. Vein myös meidän koiran ulos, kun tuntui että tekeminen loppui kesken haha. Normaalisti sunnuntaisin vain löhöän kotona ja kerään energiaa seuraavaan viikkoon.

Sämpylät mä tein Valion reseptillä (click) ja niistä tuli tosi hyviä! Mä ja mun äiti ollaan molemmat todettu Valion reseptit muutenkin tosi luotettaviksi, joten päätin nyttenkin tehdä sämpylät Valion ohjeella.

Mä pidän leipomisesta tosi paljon, mutta nyt en oo pitkään aikaan leiponut mitään mihin tulee hiivaa. Mulla menee yleensä just se hiivan laitto pieleen ja leipomukset ei millään tahdo kohota. Tänään kuitenkin onnistuin ja oli niin kiva tunne kun koko talo tuoksui uunituoreille sämpylille! Huomasin, että mulla on ollutkin vähän ikävä sitä, kun saa syödä rauhassa itsetehtyjä sämpylöitä ja juoda lasillista kylmää maitoa.4 kommenttia:

 1. Voi että kun on pyöreitä ja siistejä sämpylöitä!! :D Ihan huvittaa kun ajattelee miltä omatekemät näyttää aina. On ne vaan niin hyviä!

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Juu älä luulekkaan että ne aina ois tollasia :D Tänään ne onnistu vaan tosi hyvin! Ja niin on :)

  VastaaPoista
 3. Ihan täydellisiä muhkuja o_o ihmeellistä. Pitää kyllä kokeilla tolla reseptillä jos noin hyvin onnistuu!

  http://tuikkeita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja hyviäkin olivat! Kokeile ihmeessä :)

   Poista