sunnuntai 26. lokakuuta 2014

HALOO HELSINKI! @LOGOMO 25.10.2014

Oon aivan fiiliksissä! Ei vitsit, eilinen päivä oli varmaan yks mun parhaimmista päivistä ikinä! Voisin vieläkin ratketa riemusta ja onnesta. Oli ihan mahtavaa.

Koko päivä oli siis täynnä Haloo Helsinkiä. Kaikki alkoi Skanssista nimmareiden jaosta, jonka jälkeen mun oli jo tosi vaikeaa pidättää hymyä. Vielä vaikeampaa oli odottaa illan tulevaa keikkaa, en meinannut pysyä paikoillani :D.

Se keikka oli huikea. Tunnelma oli koko ajan melkein taivaissa, vaikka olinkin siellä pirun istumakatsomossa, jonne (työnsä liian vakavasti ottava) järjestyksenvalvoja tuli valittamaan osalle ihmisistä, että seisominen on kielletty. Onneksi laulaja Elli pakotti keikan loppupuolella istujat seisomaan, sillä silloin tunnelma kohosi huippuunsa. Kaiken kruunasi vielä se, kun keikan loputtua yleisö huusi bändin esittämään vielä yhden kappaleen.

Jos ja kun Haloo Helsinki! tulee esiintymään vielä sellaiselle seudulle, että mun on mahdollista mennä katsomaan, niin menen aivan varmasti. Enkä aio epäröidä hetkeäkään. Taidan vieläkin olla jonkinlaisessa transsitilassa eilisestä päivästä, oon meinaan tanssinut mun tuolilla samaan aikaan tätä kirjoittaessani ja tuntuu, kuin leijailisin pilvissä. Mä rakastan tota bändiä. Kuvat on muuten otettu puhelimella, ja kädet innostuksesta täristen, joten annattehan laadusta anteeksi.


4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, siellä oli varmasti ihan tosi siistiä! Jotenkin sun tekstistä ja kuvista välittyy se tosi hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin oli! Ja kiitos, se oli tarkoituskin :)

   Poista
 2. Oioi, varmast oli huippu keikka!
  Vähän mälsää kun tää kiertue ei satu käymään missään mun lähinurkilla, tahtoisin kovasti Haloo Helsingin keikalle. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :) ja voi harmi, tuleekohan ne ens kesänä jollekkin festareille minne sä voisit päästä? Kannattaa seurata niitäkin meinaa :)

   Poista