perjantai 10. heinäkuuta 2015

SNACK O´CLOCK

Todistin taas tänään jälleen kerran hyvä ruoka, parempi mieli lausahdusta. Herättyäni ehtisin jo jotain vähän ärähtämään, mutta heti kun sain aamiaisen nassuun nii johan oli kivempaa :D! Siitä sitten nopeasti treenaamaan ja lisää hyvää ruokaa (tän postauksen perusteella mun elämä taitaa pyöriä pelkän ruuan ympärillä... ei siis kuitenkaan ihan) eli tätä herkullista munakasta! Laitoin sekaan vähän mitä kotoa löysin, rucolaa, ruohosipulia ja tomaattia. Nyt jaksaa taas täydellä mahalla lähteä keskustaan kaveria näkemään ja illalla Ikeaan (heaven) toisen kaverin kanssa! Huippu päviä siis vielä edessäkin ;-)

Nyt näyttää kuitenkin ihan siltä, että pian alkaisi satamaan, joten eikun opettelemaan bussiaikataulujen lukemista uudelleen! Oon taas tottunut siihen, että pääsen joka paikkaan skootterilla, joten tuntuu vaan niin vaikealta käyttää busseja :D

4 kommenttia:

 1. Ooij, ihan ylihyvän näköistä ruokaa! Tekee itsekin mieli :D

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä! Hyvännäköisiä kuviakin, niihin ehkä kannattaisi vielä joko kameralla suoraan tai sitten editoimalla säätää vähän valotuksia ja varjoja, jotta niihin saisi vähän lisää syvyyttä ja värit kirkkaampina! :) Tosi kivalle blogille vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos ja joo yritän koko aika treenata lisää! :-)

   Poista