maanantai 27. heinäkuuta 2015

LISÄÄ HELSINGISTÄ


Edellisessä postauksessa kerroinkin jo, että vietettiin mun kaverin kanssa lauantai Helsingissä. Lähinnä mentiin shoppilemaan, mutta kierrettiin myös erilaisia ruokapaikkoja. Heti aamusta sännättiin Birgittaan Hernesaareen ja iltapäivällä käytiin Magnum Helsingissä syömässä ihan tajuttoman hyvät jäätelöt! Tohon paikkaan ei tarvinnut kyllä pettyä, ensin katsottiin molemmat ihan haltioituneina kun ne Magnumit valmistettiin meille ja sen jälkeen syötiin ne vielä enemmän haltioituneina :D! Hyvä ruoka tosiaankin piristää mieltä.


Illalla ei kuitenkaan mennyt ravintolan etsiminen ihan niin hyvin kuin oltiin luultu. Oltiin suunniteltu, että mentäisiin Vapianoon, mutta mielen muututtua päästiin johonkin vähän hienostuneempaan ravintolaan. Siellä keski-ikäisten joukkossa huomasi kyllä, ettei ihan kuuluttu ravintolan kohderyhmään haha :D. Syömisen jälkeen jäätiin vielä vähän nälkäisiksikin, mutta onneksi lähellä oli jätskikiska josta saatiin elämämme isoimmat pehmikset. Myyjäkin varmaan huomasi kuinka onnellisiksi tultiin niistä jäätelöistä ton ravintolapettymyksen jälkeen!

2 kommenttia:

 1. Hahah mun on pitänyt jo tässä muutaman vuoden aikana käydä tuolla mangnumissa, mutta jotenkin en oo saanut mitään aikaseks :--D pitääkin katsoa milloin se taas suljetaan, jotta tänävuonna ehtisin käydä siellä ennen sulkua

  http://lauraahs.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käy, se oli oikeesti niin hyvää!! :D

   Poista