tiistai 7. heinäkuuta 2015

KESÄLUKEMISTAEdellinen kirja tuli luettua loppuun, ja nyt mua oottaa taas uusi pino pokkareita. Kesällä tulee muutenkin luettua vähän enemmän kuin normaalisti, niin kävin kirjakaupassa hakemassa pari tarjouspokkaria lahjakortilla! Näitä on sitten kiva lueskella, kun ei oo muuta tekemistä tai jos haluaa auringonoton lomassa tehdä muutakin kuin maata. Varsinkin etelässä on kiva olla pari kirjaa mukana, nimimerkillä vime lomamatkalla ei ollut ja tuppas vähän tylsäksi mennä kun ei oikeen makoilun lisäksi muuta tekemistä ollut siinä rantatuolilla :D
Camilla Läckerberg / Enkelintekijä -  Niille, joilla ei ole kiire laskea kirjaa pois, luultavasti koukuttavaa luettavaa.

"Pääsiäinen vuonna 1974, Välön saaressa Fjällbackan liepeillä. Illallispöytä on tyylikkäästi katettu, mutta kaikki paitsi perheen yksivuotias tytär Ebba ovat poissa. Oliko kyseessä rikos vai katosiko perhe omasta halustaan? Arvoitus ei koskaan ratkea.
Vuosikymmenien päästä Ebba palaa Valön saareen. Hän ja hänen aviomihenesä Mårten ovat hiljattain menettäneet kolmevuotiaan poikansa,  ja yrittäessään selvitä surustaan he ovat päättäneet avata majatalon  vanhaan sisäoppilaitokseen, jota Ebban isä aikanaan johti ankaralla kädellä. Ebba ja Mårten ovat hädin tuskin ehtineet asettua aloilleen, kun he taloa remontoidessaan ryhtyvät poistamaan ruokasalin lattialautoja, löytyy niiden alta kuivunutta verta... Mitä Ebban perheessä oikein tapahtui - ja tapahtuu?
Kirjailija Erica Falck tuntee tapauksen taustat ja suvun naisten traagisen historian. Hän päättää hakeutua Ebban puheilla jselvittää viimeinkin mysteerin."Plum Sykes / Manhattanin blondit - Täydellinen hömppäromaani ja chick lit. Kevyttä viihdykettä ja sopii helppoa lukemista haluavalle. Mulle ainakin tällänen hyvä rennompi kirja noiden kahden dekkarin kanssa ;D

"New Yorkin jetset-kaunotarten pumpulisessa maailmassa vaatteet ovat Guccilta, kengät Manolo Blahnikilta, laukut Chanelin mallikappalemyynnistä ja platinanvaaleat raidat Bergdorf Goodman -tavaratalon kampaamosta.
Mutta kauden tärkein asusta on TA eli tuleva aviomies, sillä kihloissa olevan naisen iho näyttää upealta! Sellaisen hankkiminen maksaa pikkuriikkisen sydänsuruja ja lukuisia lentoja yksityiskoneella."

Peter James / Kuolema peittää jäljet - Roy Crace -sarjan neljäs osa, aika varma dekkarivalinta.

"Epäonninen brightonilainen liikemies Ronnie Wilson on New Yorkissa matkalla liikeneuvotteluun, jonka hän toivoo pelastavan bisneksensä. Häntä odotetaan WTC-talon tornin 87. kerroksessa. Paha vain, että päivä sattuu olemaan syyskyyn yhdestoista 2001.
Kuusi vuotta myöhemmin rikosylikomisario Roy Gracen viikonloppu menee pilalle, kun brightonilaisesta poistoviemäristä löytyy pitkälle maatunut naisen ruumis. Samaan aikaan toisaalla kaupungissa nuori nainen pakoilee henkensä edestä julmaa jäljittäjäänsä. Kun vielä Australiastakin löytyy murhattu nainen, jolla näyttää olevan yhteys samaan tapahtumaavyyhteen, on Brightonin poliisilla käsissään sotkuinen arvoitus, jonka palasia on kerättävä kokoon ympäri maailman."4 kommenttia:

 1. Se on tosi kiva, että vieläkin luetaan kirjoja, sillä nykyään vain jokaisella on kännykät kädessä. Tosi kiva blogi! Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo mä oon huomannu et nukun huonommin jos illalla oon paljon puhelimella niin yritän vaihtaa sitä lukemiseen! Ja kiitos :-)!

   Poista
 2. Kiva tää postaus, voisin lainata nuo kaikki! :)

  https://more-than-we.blogspot.com/


  VastaaPoista