sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

BIRGITTA HERNESAARIKävin eilen kaverin kanssa päiväreissulla Helsingissä ja syötiin heti sinne päästyä tavallaan päivän toiset aamupalat ihanissa maisemissa! Lähdettiin siis heti perille päästyä seikkailemaan bussilla Hernesaareen ja cafe Birgittaan. Ilma oli pitkästä aikaa ihan mahtava, joten jonoa tietty oli vaikka kuinka mutta saatiin tilattua tollaset jogurtit ja kahvit. Tarjolla oli myös paljon kaikkea muutakin hyvää ja ehkä vähän kallistakin herkkua (tai ainakin meidän jogurtit oli aikas kalliita.. :D). Koska oltiin Helsingissä vaan toi yksi päivä, niin ei oikein pystytty menemään sinne sitten enää illalla ihailemaan auringonlaskua, mutta puhuttiin, että iltaisin siellä olisi varmaan ihan sairaan kivaa! Niinkuin myös tuolloin aamupäivällä. Kahvila vaan oli niin kivalla seudulla ja terassilta mahtavat maisemat. Eli jos siis Helsingissä joskus pyöritte niin tota paikkaa kannattaa harkita x).

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kivan olonen blogi! Nää kuvat oli tosi kivoja, mutta häirittevänä asiana on noi kuvien isot välit. Muuten kiva ulkoasu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos paljon :)! Ja en tajua miten ne on niin isot koska kun kirjotan niin siinä ne on ihan pienet, mut sitten blogissa isot :| oon kyllä yrittäny saada pienemmiksi

      Poista