lauantai 4. heinäkuuta 2015

SANDALSNyt se iski muhunkin! Oli siis aiiiivan pakko saada "terveyssandaalit" :D. Onneksi noi mun on sentään vähän erilaiset kuin ne perinteiset. Muuten  olisi taas käynyt niin kuin aina, eli aluksi miettii "hyi kuka oikeen voi käyttää tollasia" ja loppujen lopuksi fanitat itse sitä tuotetta enemmän kuin kukaan. Hmm, tuttua kenellekkään?

Ja nyt saa muuten munkin valkoset (huomaatte jo varmaan ihan kuvistakin :D) jalat vähän väriä! Hassua, että pääsee vasta heinäkuun puolella käyttämään sandaaleita, kun ostin noi jo kesäkuun alussa siinä toivossa, että jes pian aurinko alkaa paistaa! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vaikka nyt laitan jalkaan kylläkin jotkin muut kengät kuin puhtaan valkoset sandut, koska meikä lähtee ruissiin ja se ois adios! ;D Pitäkää ihana viikonloppu kaikki ja nauttikaa tosta auringosta!! :-)

4 kommenttia:

 1. Onpa kivat sandaalit! :) Haha toi kuulostaa kyllä niin tutulta, että ensin kauhistelee jotain uutta muotivillitystä ja vähän ajan päästä fanittaa sitä ite täysillä :D Mulla on käynyt noin esimerkiks napapaitojen ja puhelinlankaponnareiden kanssa!

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti x) Joo ja sit se on vielä tyhmempää jos on kavereillekkin sanonut siitä ettei tykkää ja hetken päästä tykkääkin haha :DD

   Poista
 2. Voi hitsi noi näyttää kivoilta, etenkin nii huolettomilta! Itekki kyseisiä kenkiä vastaan pitkään ollut ja nauranu kaupassa että kuka pitää tommosia jalassaan muutkun lähinnä äiti tai mummot yms.. haha. Pitäisköhän sitä itekki huomenna mennä katsastelemaan tommosia, näyttää nimittäin tosi hyviltä..Ton malliset ois kaiken lisäks aika täykyt :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mun on Stadiumista, kannattaa käydä tsiigaamassa ;D

   Poista