perjantai 9. lokakuuta 2015

MAKEAT NIMPPARIT

Jeeesh, vihdoinkin viikonloppu!! Tätä onkin jo ootettu hahah :D. Oon ihan uupunut kaikista koulujutuista, koska yritin panostaa tähän koeviikkoon mahdollisimman paljon. Että kyllä tä viikonloppu on ihan ansaittu! Ja viikko vielä, niin sitten onkin jo syysloma. Aika menee niin hurjan nopeasti koko ajan!

Syötiin tänä illalla tollaset aika makeat herkkuleivokset mun nimppareiden kunniaksi! Moni varmaan ajattelee, et ihan turha juhlia nimipäiviä, koska eihän niillä ole mitään merkitystä. Mun mielestä tollasten pikkujuttujen muistamisella saa taas kivaa vaihtelua arkeen, ettei kaikki oo aina vaan sitä samaa! Tykkään muutenkin järjestellä kaikkia juttuja ja tapahtumia, niin mulla ei oo mitään tälläsiä pieniä kakkukahvihetkiä vastaan :D Plus saa hyvän tekosyyn herkutella hahah

Mitä sä tykkäät nimpparien viettämisestä? Ihan turhaa vai mukavaa vaihtelua normiarkeen?

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään viettää myös nimipäivää! Monelle se tosiaan vaan päivä muiden mukana. Tosiaan saapi syyn herkutella;) Ihanan näkönen leivos, suklaan ysävänä oisin varmasti pitänyt tuosta. Hauskaa syyslomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah niin saa! X) Ja ei tosta leivoksesta ois voinu olla pitämättä :D Sinne kans!

   Poista
 2. Hahah pienenä me saatiin siskon kansss jotkut pienet lahjat aina nimipäivinä, mutta nykyään se päivä on joko ihan tavallinen tai sit just jotain pientä hyvää! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sain yleensä mun kummeilta jotain :)mut nyt on käyny vähän samalla lailla ku sulla!

   Poista
 3. Onpas herkullisen näköistä kakkua! Itse en ''juhli'' nimipäiviä mitenkään, pienempänä sain silloin yleensä suklaamunan tai muuta vastaavaa :) Mutta se olisi kyllä mukavaa vaihtelua arkeen!
  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimpparit on selkeesti pienten juttu, koska kaikki on saaneet vaan lapsena jotain :D

   Poista
 4. Oi namnam mitä leivonnaisia! Tulipa herkkunälkä.... :D

  VastaaPoista