keskiviikko 28. lokakuuta 2015

GO LIVEOon viime aikoina miettinyt, että mihin kaikilla on koko ajan niin kova kiire. Mikä tulevaisuudessa on niin jännää, että pitää aina ensin miettiä sitä ja sitten vasta tätä hetkeä. Toiset lupaa, että "sitten kun mulla on rahaa, niin matkustelen joka puolelle" ja toiset taas haluaa ensin laihtua viisi kiloa ja vasta sen jälkeen voi pitää sitä yhtä tiettyä paitaa. Miksei voi vaan tehdä sitä, mitä just ite haluaa ja tahtoo, ilman, että joka hetki oottaa jotain parempaa tai funtsii liikaa muiden mielipiteitä. Tuntuu, että useampikin aina valittelee siitä, kun justhan tapahtu sitä sun tätä ja hupskeikkaa, siitähän onkin jo yli vuosi. Tai kuinka haluais jo olla vähän vanhempi, jotta vois vaikka muuttaa omaan kämppään. Itellä on ainakin nyt sellanen tunne, että onneksi oon vielä lukiossa.

Toisaalta aika kuluu aina silloin nopeasti, kun on kivaa. Tuntuu, että siitä on ihan hetki, kun menin yläasteelle ja nyt oonkin jo lukion tokalla. Ite tykkään mielummin ajatella, että mun aika on mennyt nopeasti siksi, koska on mulla ollut kivaa. Ja vaikka koitankin nyt itekkin olla liikaa haaveilematta tulevasta (ja siitä millaisen talon rakennan, mitä teen työkseni, miltä mun tuleva mies näyttää...), niin ihan ekana haluan varmistaa, että mulla on hauskaa ja että nautin joka hetkestä. Koska sitten jos vanhana mietin, että miten ihmeessä se aika on mennyt niin nopeasti, niin ainakin voin olla varma, että miten oon käyttänyt sen - ihan hemmetin hyvin!


Ja vielä iiiihan lopuksi; ootteko maistaneet uusia piparin makuisia Dumleja? Vinkkinä vaan, mut ne on ihan huippuhyviä :D. Loppuosa maistuu ihan piparitaikinalta.

6 kommenttia:

 1. ompas kivoja kuvia :-) ja ihana tuo huivi !

  anniinx.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Jep, samoja fiiliksiä täällä! Mun pitää tosin koittaa rajottaa tätä hetkessä elämistä jossain vaiheessa ja miettiä tulevia opiskeluja, ettei liian monta välivuotta tule vietettyä ulkomailla. Onneksi on aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, kyl jotain pieniä suunnitelmia pitää aina silti olla ettei oo ihan hukassa :D

   Poista
 3. Wau mikä blogi! Pakko sanoa, että oot kyllä tosi nätti :) Tykkään jotenkii sun kirjoitustyylistä ja kuvat ovat todella laadukkaita, mikä on vain pelkkää plussaa. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivitsit kiitti!! <3 Tuli niin hyvä mieli sun kommentista, tyypit varmaan kattelee et mitä ihmettä mä hymyilen täällä bussissa yksin :D

   Poista