sunnuntai 20. syyskuuta 2015

DINNER TIME



Käytiin eilen perheen kanssa meidän mummulla syömässä ja kuvat siis sieltä. Saatiin taas kerran todistaa hänen mahtavia kokkaustaitoja, jotka haluaisin saada itsellenikin haha. Syötiin muun muassa jänista ja ihan mielettömän hyvää punajuurikiusausta. Mun mielestä se oli jopa niin hyvää, että oli ihan pakko pyytää sen ohjetta ittellenikin ja varmaankin siis testaan sitä joskus kotona! Ja yllätys yllätys, niin paljon parempaa kuin meidän koulussa joskus tarjottu :D Ehkä siksi olinkin itse aluksi vähän varautunut siitä, kun aiemmat kokemukset eivät olleet ihan niin positiivisia..

Vietettiin meidän ilta siis siellä ja saatiin taas hämmästyä kuinka nopeasti illat taas pimenee. Kahdeksan aikaan alkoi jo selvästi hämärtämään ja ysiltä olikin jo ihan pimeetä. Sieltä se syksy vaan taas tulee siis!

4 kommenttia:

 1. Jos kokeilu onnistuu ni jaa ihmeessä punajuurikiusauksen ohje täällä blogissakin! Täällä ainakin yhtä haluttais kokeilla sitä :D Mut mummot on mestarikokkeja. Oon varma että ne harjoittelee salaa joka päivä, että osais tarjota huippusafkat lapsenlapsilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin jakaa :) Ja haha voi olla :D

   Poista
 2. Ihanalta näyttää toi kakku! Varmasti ollu ihan sikahyvät ruuat :D

  VastaaPoista