tiistai 22. syyskuuta 2015

FLASHLIGHT

Oon perjaatteessa ihan innoissani syksystä ja vähän viileämmistä ilmoista, koska sehän tietää sitä, että saa taas käyttää villapaitoja ja neuleita! Ei sillä, etten olisi jo käyttänyt niitä ihan tarpeeksi kesällä (mansikanmyynti oli niin sanotusti jäätävää hommaa viime kesänä :D), mutta nyt onkin oikein "lupa" siihen. Syksyllä pukeutuminen on niin kivaa, kun voi perjaatteessa pukeutua miten haluaa, eikä tarvitse miettiä tuleeko liian kuuma tai kylmä. Neuleen päältä voi helposti jättää takinkin pois ja silti pärjää. Ajattelinkin, että mun on nyt pakko ostaa jokin uusi kaulahuivi lähiaikoina, sillä oon vähän kyllästynyt mun punaruudulliseen yksilöön tällä hetkellä. Välillä tuntuu myös, että vois olla vähän helpompaa, jos se olisi neutraalimman värinen tai jos niitä ylipätään olisi enemmän kuin yksi hahah.

Ja mitenkä neuleet ja syksy liittyy noihin kuviin? Hmm, enpä tiedä. Ainakin lauantai-illalla oli jo niin pimeää, että jouduin kasin jälkeen ottamaan kuvat salamalla! Ja vaikka napsastiin ne ihan nopeasti, niin ite tykkään aika paljon :)! Erilaisia kuin ehkä normaalisti.

2 kommenttia:

  1. Oletpas nätti ja sulla on kyllä todella kiva hymy :) Ja ihana tämä sinun blogi, jotenkin välittyy sellainen persoonallisuus ja ihana tunnelma näistä kaikista kuvista ja koko kokonaisuudesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljonn, tuli niin kiva fiilis sun kommentista! :)

      Poista