keskiviikko 23. syyskuuta 2015

EKA TUOREPUURONI


Kävin tänään ihka ensimmäistä kertaa Picnicissä. Sieltä saa hei opiskelija-alennusta, joten pointseja siitä. Maistoin siellä myös ensimmäistä kertaa hyvää tuorepuuroa, joten pointsit siitäkin! Vaikkei sen ulkonäössä ihmeemmin kehumista sitten ollutkaan ja sain lisäksi kavereilta vähän epäileviä katseita, niin mä tykkäsin. Mun äiti tekee välillä itselleen tuorepuuroa ja maistoin siitä kerran, mutten oikeen tykännyt. Toi omenakanelin makuinen oli kuitenkin sen verran hyvää, että varmaan teen sitä joskus kotonakin. Nopean googlailun tuloksena löysin myös helpon ohjeen: turkkilaista jogurttia, kauraleseitä, omenakuutioita ja kanelia sekaisin ja vaikka vielä ruokokidesokeria ja vanilijaa, niin saa lisää makua. Helppoa vai mitä? :)

Itseasiassa kiinnostuin tästä itse jo niin paljon, että varmaan kokeilen eri variaatioita sekä lisukkeita ja pistän ne tänne blogin puolelle jossain vaiheessa! Pysykää siis kuulolla, jos haluatte kuulla lisää :)

4 kommenttia:

 1. Mä en oo vielä maistanut tuorepuuroa, joten ehkä munkin ois jo korkee aika!:D Kivoja kuvia :)

  http://eevisi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on nyt vissiin joku hitti :D kiitti :)

   Poista
 2. Mä olen kauan jo miettiny tuorepuuron maistamista, vielä en oo uskaltanu :D Käy hei osallistumassa mun blogissa olevaan arvontaan! http://millakristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa maistaa, ei se loppujenlopuks oo muutaku jogurttia ja kauraleseitä! :) Ja käyn kattomassa :)

   Poista