tiistai 30. kesäkuuta 2015

EVÄSSALAATTI


Nyt kun miettii, niin en ehkä oo suunnitellu mun alkuviikkoa ihan parhaiten. Eilen kun aurinko porotti ihan täysillä, niin mä lähdin shoppailemaan sinne kuumuuteen ja tänään kun on aika paljon pilvisempää, niin ajattelin mennä ottamaan aurinkoa. Ehkä toisinpäin olisi ollut vähän parempi :D Taitaa jäädä siis mun tän päivän arskat väliin, hehheh.

Mut sitten noihin kuviin. Siinä näkyy mun herkullinen evässalaattini, josta aion pian ottaa osan töihin mukaan (en siis todellakaan kaikkea, tein tota vahingossa ihan sairaan määrän :D). Oon varmaan neljä vuotta jo ihmetellyt, et mikä ihme on halloumi-juusto, enkä oo päässyt maistamaan. Kiitos kuitenkin mun kumminen niin pari viikkoa sitten sekin tapahtui ja rakkautta ensisilmäyksellä voisin sanoa ;D Sopii ihan täydellisesti meinaa salaatteihin tai muihin, en vaan tajua miten en oo ennen maistanut! Niin herkkua hahah :D

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Salaatti näyttää kyllä tosi herkulliselta. Ite kerran mokasin kun käytii syömässä kouluryhmän kanssa ja tilasin salaatin vuohenjuustolla. Muuten tykkäsin annoksesta ja silleen mut se vuohenjuusto haisi ja maistu ihan hikisukille. D: Olisi vaan pitäny ottaa vegeburgeri, hehe. Tosin halloumi-juusto näyttää paljon kutsuvammalta, vaikka siinäkin on käytetty vuohenmaitoa. :D Pitää kokeilla joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullu et vuohenjuustosta joko tykätään tai sit ei tykätä yhtään ;D mut mä ainakin tykkäsin tosta halloumista, se on vaan tosi suolaisen makusta :)

   Poista
 3. Blogisi pääsi kuuden parhaan joukkoon mun linkkaa blogisi-postauksessa! :)

  --->www.venla-cecilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, kiitos niin paljon!! Käyn heti kurkkaamassa :-)!

   Poista