maanantai 22. kesäkuuta 2015

KAHVIHETKISe, että herätyskellon patterit on loppu ja puhelimen laturi rikki, ei todellakaan ole mikään paras yhdistelmä. Suoraan sanoen toi voi pilata sun aamun kokonaan, koska nukut pommiin ja lähdet ihan sairaan kovalla kiireellä töihin, niinkuin mä tänään. Ja asiaa ei todellakaan helpota se, että koko työpäivän mietit, ettei vaan ne shortsit joita katoit eilen, lähde jonkun muun ostoskassiin alennusrekistä. Vähemmästäkinhän jo stressaantuu eikö :D. Onneksi mun kokoa oli vielä kaupassa jäljellä eli sain mun shortsit, nyt on taas kaikki hyvin ja yksi onnellinen alelöytöjä tehnyt tyttö lisää x)

Oli kuitenkin niin ihana hetki, kun pääsi kotiin ja sai iiiison kupin kahvia ja voileivän käteen. Kiitti Ida ja Annika tosta synttärilahjasta, ton kahvituopin kanssa se kahvi ei meinaa ihan heti lopu hahah :D Verrattuna esimerkiksi niihin alkuperäisiin kahvikuppeihin, jotka on, öö, teelusikallisen kokoisia? Miten kukaan saa niihin edes maitoa.

4 kommenttia:

 1. Upee banneri ja muutenkin ulkoasu on ihanan simppeli! :) Kuvat on myös mukavan isoja ja hyvälaatuisia. Tää on kivan oloinen blogi, jotenkin tuli heti semmoinen iloinen fiilis, kun luki tän postauksen tekstin :D Kirjotat niinkun mielenkiintoisesti ja niin että sen jaksaa lukea loppuun asti, vaikka se olisi juuri tuollasta perus arkihöpöttelyä eikä esimerkiksi mikään aihe postaus :D jos nyt tuosta äsköisestä lauseesta mitään ymmärsit :DD Kuitenkin mukavan oloinen blogi ja taidankin jäädä seurailemaan! (--:

  http://lifeonearth-marianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivitsit joo ymmärsin mitä tarkotit, kiitos kovasti! Hahah tulin itsekki ihan iloseksi sun kommentista x)!! Kiitos paljon ja tervetuloa lukemaan :-)

   Poista
 2. Rento kahvihetki kyllä pelastaa kiireisen päivän :) Ihana lahjamuki! ♥

  VastaaPoista