lauantai 14. helmikuuta 2015

LOMILLE, MARS!Mun hiihtoloma alkoikin päivää aikaisemmin, koska lähdettiin katsomaan veljen sotilasvaloja armeijaan, eli toisin sanoen jäätymään! Siellä oli oikeasti niiiiin kylmä, vaikka oli plussakelit. Varmaan se meri-ilmasto teki sen, mutta toisaalta, ei se lämpimästi pukeutuminenkaan ole ikinä ollut mun erikoisalaa! Oli kuitenkin hauskaa ja hienoa nähdä siellä paikkoja ja kun niitä alokkaita käskytettiin haha. Ja eihän se sotkumunkkikaan pahaa ollut viidenkymmenen päivän herkkulakon jälkeen ;).

Tänään haettiin sitten vähän "alkulämppää" Meriteijolla hiihtoloman Himos-reissua silmällä pitäen. Oli kyllä niin kivaa päästä vihdoin laskettelemaan! Ja onneksi muuten menin, koska otettiin vain kahden tunnin lippu ja jalat oli sen jälkeen ihan muusia :D. Jos olisin ihan kylmiltä mennyt koko päiväksi Himoksen rinteille, niin voi olla, että olisin hyytynyt jonnekkin puoleen väliin rinnettä. Odotan sitä matkaa kyllä niin paljon, olin Himoksella viimeksi, öö, kymmenen vuotta sitten? Niin pieni kuitenkin olin, että muistan vaan joitain ihan pieniä kohtia sieltä. Ainiin, hyvää ystävänpäivää teille ihanille!! xx Meikä lähtee nyt viettämään sitä hyvin alkanutta hiihtolomaa.

2 kommenttia:

  1. Itsekin oon herkkulakkoillut ja äää, voin vaan kuvitella, kuinka hyvältä sotkumunkki on maistunut! :D Oikein kivaa hiihtolomaa ja laskettelureissua sulle! :)

    VastaaPoista