keskiviikko 24. syyskuuta 2014

OMENA-KAURAPAISTOS

Okei, perun mun sanat edellisestä postauksesta. Voishan tuolla ulkona olla edes vähän lämpimämpi, ainakin aamuisin.. Meinaan aina jäätyä maahan kiinni kun odottelen bussia kouluun.

Toisaalta pidän kuitenkin syksystä valtavasti. Onhan silloin nätti ruska ja pääsee taas aloittamaan normaalin arjen (vaikka voishan se kesä toisaalta jatkua ikuisesti). Silti yksi parhaimmista jutuista lämpimien neuleiden lisäksi on kaikenmaailman omenapiirakat ja vastaavat! Tänään tein aina niin hyvää omena-kaurapaistosta vanilijakastikkeen kanssa. Se lämmittää kun on kylmissään, sillä sitä pitää syödä juuri uunista tulleena. Tä jälkkäri kuuluu ainakin mun syksyyn tosi vahvasti!


Näyttää vähän ankeelle haha

Ja kaiken lisäksi ohje on myös tosi yksinkertainen: viipaloidaan omenat ja laitetaan ne voidellun vuuan pohjalle. Päälle ripotellaan kaurahiutaleita, juoksevaa margariinia ja sokeria. Sitten uuniin 225 asteeseen vajaaksi puoleksi tunniksi. Ja kannattaa kuitenkin hieman hillitä innostusta ja odottaa hetki uunista tulon jälkeen ettei kieli pala :D

 Ilona

4 kommenttia:

 1. Oi, nyt tekee mieli tuota! Pitää varmaan tehdä joku päivä :3 pakko muuten sanoa että aivan ihana tuo sun banneri c:

  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mäki oon oottanu iha innolla pari viimest päivää et oon saanu tota! :D ja kiitos paljon :)!

  VastaaPoista
 3. Samaaa mieltä aikaisemman kommentoijan kanssa. Ihana Banneri! Muutenkin tosi kiva blogin alku. :)

  http://behindthebookdust.blogspot.fi/

  VastaaPoista