perjantai 4. maaliskuuta 2016

BLOGGAAMISESTA

Niinkuin mä vähän lupailinkin jo, niin tässä vähän juttua siitä, millainen on mun mielestä hyvä blogi. Mä aloin miettimään tätä juttua, kun ekaksi luin siitä Mariannen blogista, josta taas klikkasin itteni Lindan blogiin. Varsinkin yksi kommentti sai mut miettimään tätä, sillä siinä luki, että liian usein päivittyvän blogin postaukset alkaa jossain kohtaa olemaan liian samanlaisia ja silloin blogista alkaa tulemaan vähän tylsä. Ja toi on ainakin mun mielestä ihan totta. Ja tota mä itseasiassa itsekin vähän jopa pelkään! Mutta vaikka itse tykkään, että blogi päivittyy usein, niin mielummin luen silti vähän harvemmin päivittyvää blogia, jossa kuitenkin jokaiseen postaukseen on panostettu. Toisaalta ei myöskään liian pitkät postaustauot ole kovin kivoja. Alan varmaan kuulostamaan tosi vaativalta lukijalta :D

Mä itse luen blogeja, joissa kuvat on laadukkaita ja hyviä. Mun lemppareita on muun muassa Angelica Blick, Kira Kosonen ja Janni Delér. Esimerkiksi Kiralla on usein niin upeita asukuvia, että mä itse välillä jopa jään pelkästään tuijottamaan niitä ihan vaan siksi, kun ne jotkut on niin hienoja. Muutenkin lähinnä kaikki mun lukemani blogit on muoti- tai lifestyleblogeja, ja vaikkei niiden kaikkien pukeutumistyyli edes ole sellainen, jota mä itse haluaisin pitää, niin niistä saa silti ihan valtavasti inspiraatiota ja hyvää mieltä. Jotenkin se on mun mielestä vaan niin siistiä, jos joku osaa ja uskaltaa pukeutua miten itse haluaa, koska mun mielestä hyvä blogi on myös sellainen, jota uskaltaa pitää myös oman näköisenä. Samalla myös kirjoittaja jaksaa pitää sitä parhaiten yllä ja lukijatkin ihan varmasti huomaa sen.

Varsinkin tossa Mariannen postauksessa oli mun mielestä hyvä pointti, että bloggaajana on täysin mahdotonta miellyttää kaikkia. Siksi mun mielestä on myös tärkeää löytää se ns. oma juttu, ja sen kautta löytää sille aiheelle hyvät lukijat. Ja siksi on myös ihan hyvä, että blogeja on nykyään ihan hullut määrät, niin varmasti myös jokaiselle löytyy sellainen, jota itse jaksaa lukea!

Mutta nyt mun seputuksen jälkeen ois kiva kuulla, että minkälaisista blogeista te tykkäätte ja millaiset herättää teissä eniten kiinnostusta? Itelle ainakin käy välillä niin, että jos löydän jonkun kivan niin alan heti selaamaan sen postauksia kilometritolkulla taaksepäin!

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään sellasista blogeista, joita lukemalla saa hyvän fiiliksen. Teksin tulee musta siis olla sellasta helposti luettavaa ja positiivisen sävyistä, ja just tykkäänkin sun tapaan lifestyle-blogeista :) Musta myös kuvat on iso osa sitä hyvää fiilistä, ja tosiaan vaikka ei itsellä olisikaan ihan samanlainen tyyli kun seurattavalla bloggaajalla niin ei musta haittaa mitään :)

  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä! Sit on kiva jos saa jotai positiivista omaankin päivään lukemalla toisen blogia :)

   Poista
 2. Toi on kyllä ihan totta että liian usein päivittyvät blogit saattaa helposti alkaa vähän toistamaan itseään :)

  VastaaPoista