maanantai 15. helmikuuta 2016

SNEAK PEEK
Uu jännää! Enää pari päivää jäljellä meikäläisen wanhojen tansseihin. Ja stressaako? Nojoo. Ei mua se häiritse, onnistuuko tanssit tai muuta vastaavaa (itse asiassa ne stressaa vähiten). Eniten jännitän vaan sitä, että kampaukset pysyy koko sen pitkän päivän! Meikit teen itse, joten sekin homma vähän kuumottaa :D! Oon kuitenkin tässä parin viime kuukauden aikana oppinut, että kaikki sujuu kun vaan luottaa siihen. Ja koska mä luotan, niin luulen että kaikki myös menee hyvin ;D. Hyvä plääni, eikös? Oon vaan niin innoissani!

Tuntuu vaan niin hassulta, kun tuota päivää on odotettu jo niiiin kauan, ja koko syksykin ollaan kavereiden kanssa suunniteltu kampauksia ja tanssien jälkeistä risteilyä ja muuta sellaista. Ja nyt se kaikki tapahtuu tässä ihan muutaman päivän sisällä, hullua!!! Nyt enää (meikkivoideostoksien lisäksi) pitää muistaa nauttia, sillä muuten päivä varmasti vaan valuu käsistä! Onko teillä muilla tanssit tänä vuonna? Ois kiva kuulla miten teillä menee!

8 kommenttia:

 1. Eiii oon niin kateellinen... :-D Mun wanhoista on tänä vuonna jo 3 vuotta aikaa, ihan sairasta miten nopeesti aika menee! Nauti ja koita elää hetkessä, toi päivä menee niin nopeesti ohi! :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Toinenkin nostalgikko täällä, omat vanhat tanssin 2011 ja oli kyllä mun lukioajan kohokohta. Nauti prinsessapäivästä ja jatkoista! Kauniit korut oot ostanut :)

  VastaaPoista
 3. Juu mä nautin, ja kiitos x)!!

  VastaaPoista
 4. No pitää nyt munkin tässä fiilistellä, kun omasta vanhojenpäivästä on jo 13 vuotta, tosin olin ns. huoltojoukoissa, kun en innostunut tosta tanssihommasta, mutta silti se oli niitä lukioajan parhaita hetkiä, kun sai hääriä oikomassa helmoja ja tarkastamassa kampausten kuntoa ja valokuvata :')

  Viettäkää ikimuistoinen päivä siis tekin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ne mekot on kaikki niin ihania! Ja juu me pidetään x)

   Poista
 5. Mäkin haluan wanhoihin!!! Surullista, että menen ammattikouluun:(

  Ihania koruja ja onnea wanhoihin!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh voi ei :( Hommaa pari lukiosta niin sä pääset kans ;D haha. Ja kiitos! :)

   Poista