tiistai 9. helmikuuta 2016

RESEPTI: BANAANILEIPÄ




Nyt oli taas hurahtanut niin pitkä aika ilman, että olin leiponut mitään, joten olihan se pakko sunnuntaina taas pitkästä aikaa kokeilla jotain. Ja samalla myös testasin jotain mulle ihan uutta! Tein meinaa ensimmäistä kertaa banaanileipää. Tai no, periaatteessa sen olisi voinut jo laskea kakuksi, koska banaanin takia siitä tuli just sopivan makeaa :) Ja vielä ilman gluteenia, maitoa ja sokeria! Eli siitä vaan kaikki herkkupeput testailemaan vähän terveellisempää leipää (tai kakkua, miten sen nyt kukin haluaa ottaa :D)!

1. Laita uuni lämpeämään 180 asteeseen.
2. Muussaa banaanit haarukalla ja sekoita kananmunat, öljy, hunaja ja mantelimaito sekaan.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kaada ne muiden ainesten joukkoon. Sekoita.
4. Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista uunissa n. 50min. 
5. Enjoy!

6 kommenttia:

  1. Oi vitsi että näyttää herkulliselta, tätä on niin pakko kokeilla! :) Mun mielestä banaania voi survoa mihin vaan, se käy yhteen niin monen kanssa. Ihanaa laskiaistiistaita, oothan muistanut syödä tarpeeksi laskiaispullia? :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep samaa mieltä! Esim banaaniletut on ihan sairaan hyviä :D ja kerran kokeilin jotain jätskiäkin banaanista ja hyvää tuli haha x) ja kyl niitä pullia viel enemmänkin jaksais syödä haha :D samoin sulle!

      Poista
  2. mielenkiintonen ohje, täytyykin kokeilla. ja ihana banneri!!

    http://katilahtinen.blogspot.com/

    VastaaPoista