tiistai 23. helmikuuta 2016

LOMA-AAMU
Mä löhösin koko eilisen päivän kotona sisällä tekemättä oikeestaan mitään. Olo oli puoliksi kipeä ja muutenkin vähän tarmoton, niin miks sitä sitten pitäis minnekkää lähteä, varsinkin kun on vielä hiihtolomakin. Tänään mulla pitäis taas olla akut täyteen ladattuna, sillä kivaa tekemistä riittäis vaikka kuinka, mutta eipä ookkaan! Yleensä oon eilisen tapaisen päivän jälkeen yks pieni energiapakkaus ja voisin suunnata jo aamuvarhain jonnekkin, mutta tänään on jostain syystä vähän eri meininki. No, ehkä se korjaantuu sitten kun saan itteni meikattua ja sellasta. Ja ehkä vielä yks kuppi kahviakin lisää :D.

Kaiken muun ohjelman lisäksi mulla ois tänään kuitenkin tarkoitus suunnata huonekalukauppaan! Hahaa, varmaan yks mun lempipaikoista ikinä. Pitäis hankkia uusi tuoli mulle mun huoneeseen, sillä tää nykyinen on ehkä huterin ikinä. Mutta ehkä mä tästä nyt lähden, koska muuten en ihan oikeasti pääse meidän talosta ulos koko päivänä :D. Toivottavasti teillä menee vähän reippaammin.

4 kommenttia:

 1. Ah, kiireettömät loma-aamut on kyllä yks ihanimpia asioista <3 Voi pöh, sulle oikein paljon paranemisia ja koeta ottaa ihan iisisti, eiks se mee niin että tunnollisimmat sairastaa aina lomalla? ;) Siis mulla syyhyäis niin sormet päästä vähän ostelemaan huonekaluja ja sisustusjuttuja kotiin, huonekalukaupat on oikeita paratiiseja :D Ihanaa talvilomaa! :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja no ite oisin sit tällä hetkellä kaikkea muuta kuin tunnollinen XD! Ja jep samaa mieltä! Kiitos vielä x)

   Poista
 2. Mullakin on niin laiska olo ettei mitään järkee :-D En jaksais koko lomaa maata vaan kotona, mut en nytkään jaksais tehdä yhtään mitään muuta :-D Ja siis joo huonekalukaupat on kyl munkin ihan lempparipaikkoja ikinä! :-D

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa mä pystyn niin samaistumaan :D no mut toivottavasti saadaan nyt molemmat hilattua ittemme jonnekkin, ettei mee ihan koko loma hukkaan :D!

   Poista