lauantai 13. helmikuuta 2016

IN LOVE WITH THIS ORANGE




Jeans/GinaTricot - Shirt/KappAhl - Shoes/Vagabond - Bag/Lindex
Ei mennyt asukuvien otto ihan putkeen tällä kertaa, mutta jotain kuvia sain onneksi napattua niiden kaikkien epäonnistuneiden joukosta! Hahah, en oikeen tiedä mikä siinä oli, mutta suurin piirtein kaikissa kuvissa mulla oli silmät puoliksi kiinni tai sitten päätin just kuvan otto hetkellä alkaa suoristamaan paitaa tai jotain muuta ei-ihan-niin-hyvännäköistä. Ja loput olikin sitten epätarkkoja :D. No, joskus näinkin! Parempi onni ensi kerralle sitten, ja kyllähän mä nyt muutaman kelpoisan sieltä löysin!

Mun lauantai on hurahtanut ihan hurjan nopeasti, ja koko ajan onkin ollut jotain kivaa tekemistä. Loppuillan ajattelin kuluttaa rennosti Gossip Girliä katsoessa. Sain lainattua mun kaverilta ensimmäisen tuotantokauden DVD-boksin ja nyt oonkin (yllätys yllätys) ihan koukussa koko sarjaan! En oo ennen katsonut mitään sarjaa tällä tavalla, yleensä katson niitä vaan telkkarista kerran viikossa, jos sieltä sattuu tulemaan joku hyvä mistä pidän! Tä onkin nyt aika hauskaa, kun ei tarvitsekaan sitten odottaa sitä viikkoa, että näkee mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu! Viettäkää tekin hyvä ilta :)!

12 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja tykkään tosta sun paidasta. Gossip Girl on kyllä hyvä sarja, jää kyl helposti koukkuun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle Heidi! :) Ja niin on, oon ahminut niitä jaksoja ihan liikaa täs lähiaikoina.. Haha :D

      Poista
  2. Oi vitsi miten raikas asu, mulla tulee ihan Marianne-karkki mieleen! :D Toi paita on tosi pirteä ja mä niin fanitan valkosia housuja <3 Kivoja kuvia ja ihana nähdä pilkahdus aurinkoa. Toi on oikeesti aika koukuttavaa jos ostaa tv-sarjasta tuotantokausia DVD-levyinä/bokseina koska niihin oikeesti jää niin pahasti koukkuun just siks kun voit katsoa vaikka kuinka monta jaksoa putkeen eikä tarvi oottaa viikkoa seuraavaan pätkään, ja sit tajuatkin et ei tsiisus kello on kolme yöllä ja kohta soi jo herätys töihin, nimim. kokemusta on :D mut toisaalta on kiva että voi edetä omaan tahtiin eikä tarvi järkätä aikatauluja sen mukaan mitä telkkarista milloinkin tulee :) Ihana postaus, kiva kuulla sun kuulumisia. Ja ihanaa ystävänpäivää! <3 :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ihana kommentti <3 Ja jep niin on, vaikka yritän silti vähän rajoittaa ettei kaikki päivät pyöri pelkästään sen tv sarjan ympärillä haha! Ja hyvää ystävänpäivää sullekkin!!

      Poista
  3. Näyttää vähän samalta mitä mun kuvista suurin osa oli. :D Tosin blogissa oli vaan ne muutama onnistunut ja niihinkin piti laittaa ihan hiukan vaan claritya. :D Mä oon vähän miettinyt et josko kysyis turkulaisilta bloggaajilta, et jos joku suostuis ottamaan asukuvia yhdessä. :D Tai vähintään silleen et mä voisin ottaa, kun haluisin harjoitella ihmisten kuvaamista. :D Haluisin olla vaan avuksi muille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollanen vois oikeesti olla kivaa, aika harvoin meinaa kukaan ihan oikeasti haluaa ottaa kuvia muista! Itekkin haluisin kans treenailla kuvaamista ja kehittyä :)!

      Poista
  4. Oooh kuinka raikas ja pirtee asu! Ja noi Vagabondin kengät on kans ihan kästittämättömän ihanat! Oot kyl tosi kaunis! :) Mulla on kans paha tapa jäädä kattoon tv-sarjat bokseilta tai Netflixistä kerrallaan.. Aloin joskus aikoinaan seurata kyllä Gossip Girliä tyyliin tokan tai kolmannen tuotantokauden jälkeen, niin silloin piti aina odottaa uutta jaksoa sen viikon verran :D Ja varsinkit kesät oli yhtä tuskaa, kun ne tuottikset aina jäi ihan hirveeseen kohtaan ja sit piti vaan yrittää selvitä sen epätietoiduuden kanssa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ihana :)! Ja hahaha toi kesätauko on kyl kaikkeista pahin!! :D Eka miettii et miten selvii koko kesäästä ja kesän jälkeen mä en ainakaan muista koko sarjasta mitään hah.. :D

      Poista
  5. Noihan on just ihania kuvia! Ihana blogi muutenkin sulla :)

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista