maanantai 8. helmikuuta 2016

BUSY MONDAY LOOK
 Jeans/Zara - Knit/GinaTricot - Sneakers/Nike - Bag/Lindex
Mulla olikin tänään vähän poikkeuksellisesti vapaapäivä, joka piti käyttää rauhallisesti kotona huomiseen kokeeseen valmistautuen. No, eihän se ihan niin sit mennytkään! Oon meinaa koko päivän säntäillyt sinne tänne, etsinyt talon läpi ponnareita ja melkein joutunut juoksemaan bussiin (joka itseasiassa on saavutus - aika harvassa on ne päivät, jolloin mä en juoksisi bussiin). Mä olen nähnyt mun kaveria ja lukenut viimeiseen koeviikon kokeeseen, varannut aikoja varmaan kolme kappaletta, joka myös on yleensä aika vaikea hoitaa. Ja kaiken tän lisäksi mulla on koko päivän soinut Tapani Kansan Rakas päässä :D! Jos siis ajattelee, että tän päivän piti kulua rauhassa kotona, niin vähän toisin onkin mennyt! Vaikka itseasiassa oonkin aika tyytyväinen itseeni, oon saanut silti kaikesta säätämisestä huolimatta niin paljon asioita hoidettua, että nyt ei oo enää melkein mitään mun to do -listalla! Toivottavasti teillä on ollut yhtä tehokas päivä! See you :)

8 kommenttia:

 1. Tykkään ite tosi paljon tän tyylisistä asukokonaisuuksista :) Jotenkin niin helppo, mutta kaikki sopii tosi hyvin yhteen! Tykkään ton paidan leikkauksesta.

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana neule! Vaikka tyylini onkin erilainen, niin voisin itsekin ihan mielelläni tuollaisen kiikutella kaappiin (: Sopii kyllä tuo koko asu sulle todella hyvin.

  http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihan simppeli asu! Ihastuin tohon paitaan, todella nätti! :p

  VastaaPoista