lauantai 30. tammikuuta 2016

POP OF RED






 Sweater/Mango - Pants/Lindex - Bag/Bikbok - Sneakers/Nike
Johtuu varmaan tästä harmaasta säästä, että omat vaatteetkin tuppaa olemaan aika värittömiä. No, yleensä ne kirkkaat värit kuuluu muutenkin enemmän kesään ja kevääseen, vaikka voisin silti koittaa skarpata tässä. Itelle ainakin tulee pirteämpi olo kun vaatteissa on jotain väriä, ja muutenkin se kuuluu ehkä enemmän mun tyyliin! No, onneksi tänään sain edes jotain pientä väriyksityiskohtaa ton mun ihanan punaisen laukun kanssa. Tykkään! Joskus kirjoittelinkin täällä, että punainen laukku ois hakusessa ja ennen joulua mä sitten löysin sen Bikbokista. Se on vaan niin söpö hahah! 

Nyt mun lauantai-illan pitäis kulua matikan kirjan ääressä (jep, lauantaina....), sillä koe alkaa olla jo lähellä, ja mä oon vähän ulkona kyseisestä aiheesta :D Toivottavasti teidän ilta menee kuitenkin vähän mielekkäämmin kuin mun hahah! Vaikka luultavasti itse kyllästyn siihen lukemiseen aika nopsaan, niin eihän siinä kauaa kuitenkaan nokka tuhise! Pitäkää hauskaa :)

6 kommenttia:

  1. Vitsi sä olet kaunis nainen! Sulla on aivan ihanat silmät <3 Ihania kuvia, toi laukku on oikea väripilkku! Ja tuo villapaita näyttää tosi kivalta ja mukavan lämpimältä :) Sieltä se kevät jo kurkistaa, ihana kun päivät pitenee ja niin vaatteissa kuin sisustuksessa alkaa näkyä jo kirkkaita värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivitsit, kiitos niin paljon ihana!! Ja jep, laukku ja villapaita on molemmat kivoja x)! Ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa, tulee itekkin virkeämmäksi kun ei oo koko aikaa ihan pimeetä:) Haleja!

      Poista
  2. I love a op of red!
    xx Elle

    Check out my blog:
    www.cherryblossomstreet.com - Swedish Model and Travel & Lifestyle blogger i Tokyo!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana laukku! Kiva väripilkku niin asussa kuin asussa :)

    VastaaPoista