torstai 3. joulukuuta 2015

SMOOTHIE FOR ME


Ja taas se tapahtuu: mun smoothie-into jatkuu! :D Ekan kerran innostuin smootheista vuoden alussa, sitten kesällä aloin tekemään niitä lisää ja nyt taas. Niitä aina kehutaan niin helppotekoisiksi ja nopeiksi, vaikken ite oo vieläkään intoutunut tekemään niitä jatkuvasti. Sen tehosekoittimen tiskaaminen ei meinaa vieläkään oo mitään mun lempipuuhaa! (Se raskain osuus siis..) Onneksi valmiinakin saa ostettua tuoreita (ja kalliita) smoothieita mukaan ja mä päätinkin napsasta sellasen mukaan viime perjantaina. Käytiin kattomassa kaverin kanssa uusin kauan odotettu Nälkäpeli! Oottekos te käyneet vielä kattomassa sitä? :)

2 kommenttia:

 1. Smoothiet ovat ihania ♥ Mulla ei niinkään se blenderin tiskaus oo ongelma, vaan se raaka-aineiden ostaminen. En millään jaksa kaupassa ostella kaiken maailman mehuja ja hedelmiä. Bravuurini on banaani-vadelma ja sekaan vaan luonnonjogurttia ja liraus maitoa. Helppoa kun banaania tulee ostettua muutenkin ja vadelmia on pakkasessa, luonnonjogurttia vaan täytyy muistaa ostaa jos smoothieta haluaa:D
  Uusinta Nälkäpeliä en oo käynyt vielä katsomassa, voihan kökkö edellinenkin on katsomatta:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja mullakin on toi jos haluun tehä vähääkkään erikoisempaa smoothieta :D eilen sain ostettua jäistä mangoa, aika hyvä suoritus jo haha!!
   Ja leffassa pyörii nyt se Bondikin joka pitäis nähä :D Liikaa hyviä leffoja..

   Poista