torstai 4. kesäkuuta 2015

TERASSIKELIT



Söinkin tän päivän aamupalan ulkona, vihdoin siis tarpeeksi lämmintä siihen! Vaikka voishan se vieläkin lämpimämpi olla, aika kaukana niistä hellelukemista kuitenkin ollaan :D. Oon jokainen kesä aina ihan innoissani, kun pääsee pihalle syömään! Saa kuitenkin nähdä, että millon oikeen kyllästyn raahaamaan noita aamupalakamoja ulos. Unenpöpperössä se on meinaa aika vaivalloista haha.

Tosta mun smoothiesta vielä, se on tehty ihan perusreseptillä, eli jogurttia, yksi banaani ja mustikoita. Join sen kuitenkin jostain mun veljen kaljatuopista ja pieni paniikki iski, kun siinä joku leima värjäytyi saman väriseksi kuin mun smoothie. Onneksi nopsa googlailu auttoi, ja sain tietää, että sen kuulemma kuuluukin värjääntyä siinä lämpötilassa, jossa se kalja pitäisi nauttia. Huh. Ei siis tarvinnut ryhtyä ihmeempiin toimenpiteisiin ja alkaa tiskata sitä väriä pois... Ens kerralla siis ihan normilasista, en edes tiedä oisinko saanut käyttää tota :D.

12 kommenttia:

  1. Kävipä sulle hassusti ! Oisin itsekkin panikoinut, että nyt pilasin jonkun toisen lasin. Ois muuten kiva myös saada postauksia erilaisista smoothieresepteistä! :)

    http://beautifulmindnbody.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. oi vitsi toi smoothie näyttää hyvältä! Mäkin rakastan kesässä sitä, kun voi syödä ulkona...etenkin grilli ruoka ja letut on mun suosikkeja ;D
    Tykkään sun blgin ulkonäöstä tosi paljon :)

    http://pinjasinisalo.blogi.net/

    VastaaPoista
  3. Oi ompa ihania kuvia! Ihanaa kun on kesä, niin pääsee just nauttimaan tollaisista ilmoista. :-)

    VastaaPoista
  4. Itsekin voisin kokeilla safkan syömistä ulkona. Täälläkin on tosi lämpimiä kelejä ollut. :) Itsellänikin on jotain kaljatuoppeja (vaikken edes juo) ja ne on kyl käteviä kun otan joskus vettä tähän työpöydälle kun editoin kuvia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kivaa :-) ja hahah joo ne on tosi hyvän kokosia :D

      Poista
  5. On niin ihanaa syödä aamupalaa ulkona, tulee sellainen tosi hyvä fiilis :D Ja hei, todella hienot kuvat! :D

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kuvia, tosi kesäsiä ja tykkään blogin ulkoasusta, yksinkertainen on aina mun makuun. Banneri on ihana.
    En tiedä miks ruoka kyl maistuu paljon paremmalta kun syö ulkona :D

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitti paljonn ihana :-)! Ja hahah toi vaan on niin totta!

      Poista