perjantai 22. toukokuuta 2015

KAFFEPAUSSI


Mun silmien edessä menee parhaillaan aivan järkyttävän kokoinen hämähäkki ja olo on sellanen, että se tappaa mut pian. Ja joo, se on sitä paitsi muuten ikkunan välissä, enkä pysty edes koskemaan siihen. Hämähäkkikammoinenko? Ihan vähän vaan.

Käytiin tänään ekan kokeen jälkeen (joka meni muuten hyvin!!) Ainon kanssa kahvilla. Ja pääsin myös ekaa kertaa Cafe Arttiin! Otin jäälaten, koska ei vaan tehnyt yhtään mieli lämmintä kahvia. Joko oon siis tullut hulluksi (miksi en haluaisi täydellisen näköistä cappuccinoa??) tai sitten ulkona oli vaan niin kesäinen ja lämmin ilma, etten oikein voinut juoda muuta. Olen vahvasti jälkimmäisen puolella, koska hei haloo, milloin tuolla on viimeksi ollut tuollainen ilma! Toivottavasti myös jatkuu mahdollisimman pitkään tuollaisena ;D

P.s. ...se hämähäkki katosi johonkin. Hrr.

4 kommenttia:

 1. mäkin oon vähän hämähäkkikammoinen, oon kylläkin aina hetkessä valmiina kärpäslätkän kanssa haha :D ihania kuvia ja tosi kivan olonen blogi! :)

  http://venlakristiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :DD mä yritän aina säästää niitten hengen jos vaan mahdollista mut yleensä se sitten yritykseksi jää ;D kiitos paljon :)

   Poista
 2. ihana banneri ja kivoja kuvia, oot tosi kaunis :) hyvää kesää!

  VastaaPoista