lauantai 30. toukokuuta 2015

ITALIALAINEN ILTA












Tytöt ehdotti, että mentäis koulun päättymisen kunniaksi syömään jonnekkin ja niin sitten päätettiin tehdä. Käytiin eilen illalla italialaisessa ravintolassa Trattoria Romanassa vetämässä ihan sairaan hyvät pasta-annokset. Mulla oli tagliatellea, ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa, samat lisukkeet siis kuin siellä Espanjassa otetussa pitsassa (joka oli siis myös ihan huippua). Mietittiin yli vartti mitä tilataan ja toi oli eka mikä oikeasti kiinnitti mun huomion, vaikka miettisin muitakin vaihtoehtoja enemmän kuin tarpeeksi haha. Melkein tilattiin myös talon itsetekemää jätskiä jälkkäriksi, mutta meijän budjetti olikin vähän liian pieni siihen, joten päädyttiin vaan Burger Kingiin syömään pehmikset x).

Äsken kävin pelaamassa tennistä ja nyt suunnitelmana kaksi kuukautta lomailua, JEEE! Toivottavasti kaikille tulee ihan huippu kesä, muistakaa pitää hauskaa :-)!

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, ihana blogi!! <3 oot kans tosi kaunis!

    VastaaPoista
  2. Oi sulla on kaunis banneri! Itsekin kävin päättäreinä syömässä kavereiden kanssa, hieman ehkä tavallisemmassa ravintolassa kuin sinä :D Kuvistasi välittyy ihana tunnelma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mäkin käyn ravintolassa syömässä suunnilleen kerran vuodessa niin mentiin sit tollaseen :-) ja kiitos! :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Tuli ihan kauhee nälkä ku katto näit *_*

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ooh italialaiset ravintolat on niin parhaita! Lahdessa on kolme italialaista ravintolaa, mutta mun ehdoton suosikki on Mamma Maria, koska siellä on aidosti italialaista ruokaa, italialainen tunnelma, isot annokset ja edulliset hinnat, joten opiskelijankin budjetti antaa ihan kepeästi periksi jälkiruuillekin! Toi sun annos näyttää niin hyvältä! Oon rakastunut Parmankinkkuun itsekin!

    Sulla on tosi kiva blogi!:)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ja ite en oo käyny kovinkaa monessa italialaisessa mut jos pitsa, pasta ja gelato on hyvää niin siitä pystyy helposti päättelemään et italialaiset ravintolat on ihan parhaita :D!! Ja kiitos paljon x)

      Poista