maanantai 4. toukokuuta 2015

ESPANJA PART 2 - ALICANTE


Niinkuin lupasin, kuvia vielä Alicanten reissulta, jonka teimme yhtenä treenittömänä päivänä Espanjassa. Matkustettiin kaupunkiin reilu tunti kahdella eri paikallisjunalla. Paikka oli jo tuttu viimevuodelta, joten osattiin jo seikkailla siellä ja valita parhaat paikat. Ja tietty käytiin ihan parhaassa pitseriassa, joka siellä oli! Oli pakko myös ottaa sama pitsa kuin viime vuonna haha. 

Vaikka Suomeen paluusta onkin jo melkein viikko, niin silti tuntuu, että oon vieläkin ihan Espanja meiningeissä! Otan ihan rennosti koulussa ihan kuin koeviikosta tai arvosanoista ei olisi tietoakaan ja oon muutenkin vielä aika ulkona näistä ihan perus arjen asioista. Iltaisinkin tulee niitä ajatuksia, että miten tä koululaukku oikein pakataan, ihan kuin en olisi sitä jo ihan tarpeeksi paljon aiemmin tehnyt! Onneksi kesäloma tulee pian, taidan olla jo vähän sen tarpeessa :D

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja haha nauran tolle pihalla olemiselle XD Ei sitä koululaukkua tarvi osata pakata. Mut kuten sanoit, kesäloma on ihan kohta ni tommoset turhakkeet voi ihan hyvin unohtaa jo etukäteen.

  VastaaPoista
 2. Ihana matkapostaus ja upeita, aurinkoisia kuvia! <3 Vitsi mäkin haluaisin lähteä jonnekkin ulkomaille! Matkustaminen on kyllä ihan huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :-)) xx Ja niin on ihan parasta!! Haha mäkin haluaisin vailla just olin :D!!

   Poista