keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

ESPANJA


Noniin, täällä taas! Espanjan reissu takana (sen takia postaukset pienellä tauolla) ja säämasennus edessä. No ei, vaikka olihan se kyllä aika shokki, kun juuri tottunut ihanaan lämpöön ja sitten astuu lentokoneesta tähä koleaan Suomen ilmaan. Toivottavasti tännekkin tulee pian kesäilmat!!

Mutta mutta,  kuvia siis Espanjasta. Meidän hotelli oli Alicanten lähellä Albirissa ja tämän postauksen kuvat ovat kaikki sieltä päin. Teen vielä erikseen postauksen Alicantessa vierailusta, joten lisää tästä matkasta siis vielä tulossa. Ja vaikka reissu olikin treenileiri, niin vapaa-aikaa jäi kyllä ihan tarpeeksi paikkojen tutkailuun, auringon ja valokuvien ottoon, sekä tietty shoppailuun (!!!). Mä jopa sain pienet rajat (rusketun siis todella heikosti) matkamuistoksi :-). Ja kahvia, nam, se oli siellä niin hyvää!

8 kommenttia:

 1. Ompa ihania kuvia Espanjasta! Mäkin haluaisin josus matkustaa espanjaan, saattas olla aika kiva maa. :----) Hei ihana muuten tuo sun banneri myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo on se kiva, varmaan kesällä/turistikaudella varmaan vielä kivempi kun kaikki kahvilat tms aukeaa ihan kunnolla! :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia, nämä saa kyllä kaipaamaan pois Suomen harmaasta säästä! Löysin blogiisi tänään ja vaikuttaa tosi kivalta blogilta, jään ehdottomasti seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, mäkin oon ollut nyt päivän Suomessa ja nyt jo haluaisin pois haha:D jee kiitos paljon!! :-) xx

   Poista
 3. Ihania kuvia! ps. tosi kivan näkönen banneri :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja toi sun asu toka vikassa kuvassa! :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos ja oon ihan rakastunut noihin shortseihin!! Niin ihanat x)

   Poista