lauantai 21. maaliskuuta 2015

HERKULLINEN PÄIVÄN AVAUS

Miksi aina ihan yliraskaan viikon jälkeen käy niin, että luulet nukkuvasi varmaan kolmeen asti päivällä, kun se viikonloppu vihdoin alkaa, ja sitten heräätkin seitsemältä. Jep, luit oikein, seitsemältä. Mä en siis yleensä nuku mihinkään iltapäivään asti, mutten myöskään herää noin aikaisin (muutakuin pakosta arkisin hah). Nyt aurinko pilkisti vaan niin vahvasti sälekaihtimista, että mun onnettomat yritykset peitellä silmiä peitolla eivät oikein onnistuneet (happikin loppui). Hö.

Se hyvä puoli aikaisin heräämisessä kuitenkin on, että päivä kestää pidempään ja on enemään aikaa tehdä juttuja. Muun muassa tänään päätin aamupalaksi tehdä mustikkaskonsseja ekaa kertaa ikinä ja ihan hyviähän niistä tuli! Taikinaan meni ehkä yksi desi jauhoja liikaa (hupsista), joten en ole ihan varma, kuuluuko skonssien olla oikeasti niin "kovia" vai menikö se ylimääräinen jauhodesi oikeasti sinne :D. Ohjeen löydätte täältä!

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia ja aivan ihana banneri! :) Mukava postaus:)
  http://siljaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Täällä myös toinen joka heräs tänään vain tunnin myöhemmin kuin normaalina kouluaamuna...Ihana banneri sulla! :-)

  http://oonajohannaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on välillä vähän ärsyttävää jos niin käy :D kiitti x)

   Poista
 3. Tiedän ton tunteen niiin hyvin!! :D Oon herännyt ylppäreiden jälkeiset vapaapäivät lähes poikkeuksetta viimeistään kahdeksalta. Tänään yllätin itseni ja heräsin vasta vähän ennen yhdeksää. Ja yleensä sentään oon nukkunut viikonloppuisin kahteentoista.

  Mut mustikkaskonssit näyttää ihan superhyviltä, täytyy varmaan kokeilla itsekin niitä pääsiäislomalla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla näyttää unirytmi olevan pahasti pielessä:D! Kokeile ihmeessä :)

   Poista