keskiviikko 14. tammikuuta 2015

TODAYS SMOOTHIE


Yksi mun uudenvuodenlupauksista on jo ihan hyvällä mallilla, en oo lipsunut yhtään, jes. Mulla ja mun parilla kaverilla alkoi meinaa tammikuun ekana päivänä viidenkymmenen päivän herkkulakko. Nyt on mennyt kaksi viikkoa ja ihan hyvin oon itseasiassa selvinnyt (jos ei lasketa sitä, että unessani söin karkkia heheh). Viikonloppuisin on vaan vähän vaikeuksia, kun on tottunut syömään sitä karkkia lauantaisin. Tuntuu, ettei sitä viikonloppua tule ollenkaan, kun ei saa illalla telkkarin ääressä syödä mitään!

Kuvien smoothieen laitoin puolikkaan päärynän, pakastemangoa, mansikoita ja vähän rahkaa. Tuli niin söpön väristä eikö vain! Makukin olisi varmaan ollut ihan kehumisen arvoinen, mutta päätin juuri ennen juoman tekoa ottaa kurkkupastillin ja se vähän vääristi mun makuelämystä hahah.

2 kommenttia:

  1. Ei, kurkkupastillia ei ikinä syödä jos aikoo kohta juoda jotain :D Toi kyllä näyttää hyvältä, mun pitäis vihdoin vaivautua ostamaan niitä smoothietarvikkeita kaupasta. Tekee hirveesti mieli jotain raikasta smoothiee mut on liian laiska käydäkseni kaupassa jos ei oo ihan pakko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah sinne kauppaan nyt vaan! Ja ihan perus hedelmiäkin kun sekottelee niin tulee hyvää, ei tarvi olla mitään erikoista :)

      Poista