maanantai 1. joulukuuta 2014

1ST OF DECEMBERJeii, tänään on eka päivä joulukuuta! Saa siis avata ensimmäisen luukun kalenterista, vaikkei mulla sellaista olekaan (vielä). Tuntuu, että aika on mennyt tosi nopeasti, muistan vielä viime uudenvuoden yhtä selvästi, ihan kuin se olisi ollut vasta äsken!

Tänä vuonna ajattelin tehdä (ja myös onnistua siinä, toisin kuin parina viime vuonna) joulusiivouksen mahdollisimman ajoissa, jottei sitä tarvitse stressata niin paljoa kun joulu lähestyy. Saa sitten silloin keskittyä ihan muihin juttuihin kuin siivoamiseen! Mä oonkin jo keräillyt itselleni vähän joulutunnelmaa maistellen kahviloiden erilaisia piparikahveja ja suunnittelemalla miten koristaisin omaa huonettani jouluisemmaksi. Myös joululahjoja on mietitty ja niistä yritänkin pistää postausta tännekkin päin! Hauskaa joulun odotusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voihan vitsit miten ihanasti koristeltu katu! Pitänee itsekin lähteä joku päivä kaupungille katselemaan jouluisia näkymiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep niin on! Ajattelin joku päivä mennä kuvailemaan sitä vähän enemmänkin :) Kannattaa, tulee ihan joulufiilis! :)

   Poista
 2. Ihan totta tuo siivoukseen liittyvä, pitäisi ryhdistäytyä! Sulla on kyllä ihania kuvia
  http://viiviwrites.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se auttaa kyllä paljon sit jouluna :D kiitos :)

   Poista