maanantai 10. marraskuuta 2014

I WANT SUMMER BACK

Mun tekee koko ajan mieli ostaa uusia kesävaatteita, kaikenlaisia koruja ja löhötä rannalla auringon alla. Totuus on kuitenkin se, että talvi on tulossa ja ekat lumetkin on jo tulleet maahan. Nyt on myös ehdottomasti viimeiset päivät farkkutakin käyttöön. Mutta kun tuntuu, että joka paikka on täynnä niitä kivoja inspiroivia kesäkuvia, ja jostain ihmeen syystä mä ikään kuin itseäni kiusaten kattelen niitä! Nyt jos koskaan ois ihan täydellistä lähteä pariksi päiväksi etelän lämpöön.

Ja tylsää tässä onkin se, että mulla tuppaa olemaan pikku pula talvi- ja syysvaatteista. Erilaisia neuleita ja kaulahuiveja mä nyt tarvitsisin, enkä niitä kauniita valkoisia pitsihameita ja maailman ihanimpia bikineitä. Niihin vaatteisiin, mitä mä nyt himoitsen, on vieä niin kauan aikaa. Ja mä en ole vieläkään ostanut sitä harmaata neuletakkia, jota oon koko syksyn tarvinnut.


4 kommenttia:

 1. Yhyhy mä samaistun noihin sun ajatuksiin ihan täysin!! Haluun kesän ja auringon ja ne kaikki kivat kesävaatteet ja ääh. Tainno syksykin vielä on kivaa, mut tää talvea enteilevä loppusyksy saa mut vaan masentumaan hyi. Okei joulu piristää tuol jossain joulukuussa, mut jos sitä ennen vaan karattais etelän lämpöön? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä :D joku pikku lomamatka piristäis nyt kyl tosi paljon x)

   Poista
 2. Siis aivan samaa ongelmaa täällä poden. Kauheasti himottais laittaa niitä kesävaatteita päälle, mutta kun ei niillä oikeasti pärjää (olihan sitä nimittäin pakko testaa....). Onneksi mulla sentään on ihana talvitakki josta tykkään tosi paljon, niin sen voimalla sitten varmaan asennoidutaan tähän talveen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon parhaani mukaan hillitä etten menis kesävaatteila ulos jäätymään :D ja oi kiva! Mäkin haluaisin uuden talvitakin mut en taida saada tänä vuonna x)

   Poista