torstai 13. marraskuuta 2014

ANANAS-MANGOSMOOTHIE

Mulle tuli pari päivää sitten hetkellinen kyllästyminen mun normaaleihin välipaloihin. Päätin sitten tehdä kotoa löytyvistä aineksista ananas-mangosmoothien. Meille oli jäänyt isänpäivästä vähän tuoretta ananasta, joten paloittelin siitä muutaman renkaan ja aidon mangon tilalle laitoin vähän pilttiä. Lisäksi vielä sekaan rahkaa ja maitoa. Makeutukseen käytin hunajaa.
Mangopiltin tilalle voi (ja ehkä kannattaakin) laittaa joko tuoretta mangoa, tai sitten pakasteesta löytyviä paloja. Uskoisin, että ne tuo mangon makua vielä enemmän esille kuin tuo piltti. Myös ananaksen voi korvata pakastetulla versiolla. Ja tietty rahkan ja maidon voi korvata sillä perinteisellä, eli maustamattomalla jogurtilla. Smoothiet on kivoja just siks, ettei niiden ohjeita tarvitse noudattaa niin pilkun tarkkaan, vaan niitä voi soveltaa omien makujen ja mahdollisten allergioiden mukaan!



10 kommenttia:

  1. Oi vitsi niin hyvän näköistä! Pakko varmaan koittaa itekkin joku päivä :)

    http://findareasontosmileee.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Noms näyttää hyvältä! Pakko kokeilla pikapuoliin. Ja upeita kuvia oot tosta napsinut ^_^

    VastaaPoista
  3. Oi namm!! Nyt on resepti mun makuun, joku päivä lähtee kyl testaukseen! ;) Ihanan houkuttelevii kuviiki :))

    VastaaPoista
  4. Näyttää kyllä nyt niin hyvältä, että voisin kokeilla itekkin. Oon kyllästyny ainaiseen mustikka,mansikka ja vadelma pirtelöön/smoothieen. Tää varmaan tois mukavaa vaihtelua!:) Enkä oo kyllä ikinä kekannu laittaa hunajaa näihin! Kiitos inspiraatiosta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo vielä kyllästynyt mihinkään smoothieihin koska en niitä melkeen ikinä tee :D ja hunaja sopii tosi hyvin näihin! Ole hyvä vaan :)

      Poista