perjantai 31. lokakuuta 2014

MUN VINKIT KUIVALLE IHOLLE

Mä kärsin itse tosi helposti kuivuvasta ihosta ja sen takia haluaisinkin jakaa teille muutamia vinkkejä ihon ja huulien kosteuttamiseen. Itelläni alkoi pari viikkoa sitten kylmempien ilmojen saavutessa kuivua huulet ihan mielettömästi ja niiden ylärajaan muodostui sellanen kuivunut "viiva". En kehdannut edes katsoa peiliin, kun ne näyttivät ja tuntuivat niin hirveiltä. Lähdin siis odotukset korkealla viime lauantaina huulirasvaostoksille ja löysinkin itselleni kaksi ihanuutta.

Ensimmäisenä päätin heti, että tyrkkään ne perus Labellot syrjään, niistä ei meinaan siinä tilanteessa ollut mulle mitään hyötyä. Eka tuote, jonka kävin siis ostamassa, oli The Body Shopin hamppuhuulirasva. Myyjä suositteli tätä mulle, ja oon ollut ihan tyytyväinen. Tätä on kiva käyttää päivisin ihan perus kosteutukseen, mutta hinta vaan oli tosi kova, yli kahdeksan euroa.



Onneksi seuraava rasva oli paljon halvempi - ja sitäkin parempi. Kävin meinaan cittarissa ostamassa Carmexin classic-huulirasvan. Sen hinta oli siinä kahden euron paikkeilla, mutta ei vitsit kuinka hyvää se oli! Käytin sitä ekaa kertaa launataina, ja jo sunnuntai-iltana mun huulet oli melkein palanneet normaaleiksi. Se muutenkin viilentää kivasti, kun sitä sipaisee huulille. Ainoa miinus on sen pakkaus, en itse tykkää käyttää tollasta purnukkaa julkisilla paikoilla, joten mulla sen käyttö rajoittuu vaan kotioloihin.

Kuiville käsille mulla on yksi täydellinen lemppari. Mun äiti on varmaan joskus ostanut sen meille kotiin, ja oon todella onnellinen sen olemassa olosta. Kyseessä on siis L'occitanen rasva kuiville käsille. Se on tosi rasvaista ja paksua, mutta ei itseasiassa jätä käsiä limaisiksi, vaan imeytyy tosi nopeasti! Se onkin yksi syy, miksi en halua luopua tästä mistään hinnasta. Tä ei kuitenkaan yksin pidä mun käsiä kosteina (jos vain aina muistaisin laittaa sitä..), vaan ollaan todettu mun iskän kanssa, että käsirasvoja on hyvä vaihdella päivittäin. Välillä kannattaa laittaa tollasta vähän ytympää, ja joskus ihan sellasta kevyttä, ettei iho totu liikaa siihen samaan. Mun pitäis alkaa jo nyt aktiivisesti rasvailla käsiä, ettei ne pääsisi yhtä pahaan kuntoon kuin viime vuonna; iho oli jo niin kuiva, että välillä niistä halkeamista tuli ihan verta! Jospa oppeisisin tänä talvena.




6 kommenttia:

  1. Mahtava tää postaus! Mulla itellä on sekaiho, mutta etenkin talvisin se jotenkin onnistuu kuivattamaan itsensä täysin. Huulirasvoja mä en viiti enempää hankkia, mulla on niitä jostain syystä jo seitsemän erilaista. Mutta toi käsirasva vaikuttaa hyvältä. Voisin kokeilla, josko se toimis mun korppukäsiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kokeile ihmeessä! :) Ite oon tykänny tosi paljon

      Poista
  2. Tosi hyvä tää postaus, kärsin nimittäin itekkin kuivasta ihosta eikä perus labellot tunnu auttavan!
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa yksi, joka kärsii kuivasta ihosta. Carmex onkin ihan lemppari näin kylminä aikoina!:) Pitääpä muuten vinkata sullekin tosta L300-sarjasta, joka on ollu mun iholle tosi tosi hyvä! :) Hamppurasvaa mulleki on suositeltu,mut toi hinta vähä kyllä hirvittää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Carmex on hyvä! Ja oii, kiitos pitää katella sitä merkkiä! :) Haha, muakin hirvitti se hinta :D oon normaalisti niin pihi, et kirpas kyl aika paljon

      Poista