tiistai 21. lokakuuta 2014

HILLOTEHDAS

Tuolla ulkona on nykyään ihan sika kylmä! Ja välillä tuntuu, että meillä sisällä ois melkein yhtä kylmä. Itsekin vedin sunnuntai-iltana syysloman lopun kunniaksi villasukat jalkaan ja käperryin sohvalle katsomaan telkkaria. Muutenkin mun syysloma meni tosi rauhallisesti. Tuntuu, että mulla on vasta ensi viikonloppuna kaikkea kivaa tekemistä, mitä yleensä oon syyslomalla tehnyt! :D

Monet ihmiset innostuu aina syksyisin kokeilemaan uusia juttuja. Niin myös mun äiti. Viime vuonna hän aloitti piirustuskoulun ja sitä edellisenä lapasien neulomisen (jotka ei muuten vieläkään ole valmiit). Nyt hänen uusin villityksensä on hillojen teko. No, eihän siinä muuten mitään outoa, tosi monet tekee hilloja syksyisin. Mun äiti ei oo kuitenkaan ennen tätä syksyä kokeillut ja yhtäkkiä meillä onkin koko jääkaappi täynnä purnukoita, joissa itsetehtyä hilloa. Jotenkin hauska nähdä oma äiti intoa puhkuen kuorimassa omenoita ja selittämässä mitä muutoksia hän aikoo tähän seuraavaan reseptiin tehdä :D.


6 kommenttia:

  1. Hei! Tulin nyt vilkaisemaan tämän blogisi, ja hyvältä näyttää! Aivan ihana ulkoasu, etenkin banneri näyttää tosi kivalta :) Postauksiesi kuvat ovat laadukkaita ja kauniita, ja tekstiäkin on juuri sopivasti. Siitäkään en voi moittia, ettet postaisi tarpeeksi usein, vaan uutta juttua näyttää tulevan tasaiseen tahtiin... Siispä tosi hienon blogin oot saanut aikaan, tsemppiä sen ylläpitämiseen! :) Ps. Ihanat noi villasukat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit, kiitos tosi paljon!! Haha, tulin niin iloiseksi :P

      Poista
  2. Ihania kuvia ja sopivassa suhteessa tekstin kans. Kirjoitat kivasti ja sujuvasti ja blogin ulkoasustakin tykkään. Toisin sanoen: Sait musta just uuden lukijan!

    Was sun äitis on söpö :D Musta tollaset ihmiset on vaan niin sympaattisia, jotka joka vuos hurahtaa johonkin harrastukseen ja unohtaa sen sit taas seuraavaan vuoteen mennessä. Hilloamisesta on sulle sitäpaitsi hyötyy ku saat popsia ite laitettua hilloa (paljon parempaa ku kaupan, jos multa kysytään!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana :-) Ja haha, ne hillot on ihan superhyviä :D

      Poista
  3. Sulla on todella kivanoloinen blogi, tykkään bannerista:) Kirjoitat todella sujuvasti ja kuvat on selkeitä ja kivoja!

    http://sinissofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista